Servere Dedicate cu protectie Anti-DDoS de 1TBps

Vrei sa iti gazduiesti propriu server de joc, sau vrei sa oferi serviciu de hosting, atunci ai nevoie de un server dedicat.

Servere Dedicate Romania

Toate serverele dedicate, sunt echipate cu componente de nivel superior de ultima generatie. In acest fel veti obtine cea mai buna performanta.

Doresti o oferta personalizata?

Atunci contacteaza-ne si iti vom crea un pachet special dorintelor dvs.

Denumire Procesor RAM Frecventa GHz Spatiu SSD Adrese IPv4 Trafic Preço
Intel Xeon x5675 64GB RAM 3.07GHz12 cores 480GB 15 IPv4 Necontorizat

65 euro /lunar Activare in 1 ora

Cumpara
Intel Xeon x5675 64GB RAM 3.07GHz12 cores 1TB SSD 15 IPv4 Necontorizat

75 euro /lunar Activare in 1 ora

Cumpara

De ce Servere Dedicate de la noi ?

Indiferent de serviciul ales ne vom stradui sa asiguram clientilor nostri o experienta cat mai placuta pe toata perioada colaborarii. .

Uptime de 99,9%

Alegand un server dedicat vei beneficia de uptime garantat, astfel iti vei putea concentra toata atentia asupra afacerii tale, stiind ca ai investit intr-un serviciu cu infrastructura de cea mai buna calitate in centru de date propriu.

Servere Profesionale, de ultima generatie!

Toate serverele dispun de hardware de inalta performanta si conexiune de la 1Gbps pana la 10Gbps. Folosind harddisk-uri SSD obtinem o performanta mult mai inalta din punct de vedere al I/O-urilor, cimparativ cu stocarea traditionala (Ex. SATA/SAS).

Protectie Anti DDoS 1TBps

Toate serverele Dedicate au protectie AntiDDoS de 1TBps+, pentru a asigura disponibilitatea serviciilor. Acest serviciu este inclus gratuit la toate serverele vps.

hosting
hosting
Trafic necontorizat

Prin reteaua globala, Rapid Server va permite sa va bucurati de o latime de banda superioara si servicii optime chiar si in momente de varf download/upload si transfer de date nelimitat.

Data Center Propriu

Data Center propriu in Bucuresti, avand peering cu cei mai mari operatori de internet, Data Center securizat personalul intrand pe baza de cartela de acces. Data Center-ul beneficiaza de generator de curent pentru un uptime cat mai mare.

Suport Tehnic 24/7

Va stam la dispozitie suport tehnic la orice ora din zi si din noapte. Oferim suport atat prin tickete, telefonic 24/7. Personalul nostru va sta la dispozitie avand o experienta de peste 10 ani in domeniu.

Data Center administrat de profesionişti

Operatorii noştri sunt disponibili atunci cand ai nevoie de suport, au experienţa de minim 10 ani, lucreaza cu sute de servere şi au cunoştinţe hardware şi software avansate.

Ce este un server dedicat?

Server-ul dedicat reprezinta un serviciu de inchiriere a unui server fizic situat intr-un centru de date amenajat pentru conditii optime de functionare (Data Center). Serverele dedicate sunt mult mai performante (mai rapide, mai puternice) intrucat competentele fizice insusi le permit acest lucru. Avantajul major al serverelor dedicatelor este controlul absolut asupra acestora pe care il are clientul si acesta constituie totodata o diferenta intre cele doua solutii de gazduire.

Pe un server dedicat este la libera alegere a clientului de a instala orice softuri doreste (chiar si sistemul de operare), fara sa depinda de provider, atata timp cat acestea nu sunt ilicite. Daca ne referim la pret, in general, VPS-urile sunt mai ieftine, in functie de caracteristici, dar nu este o regula sa gasiti neaparat VPS-uri mai ieftine decat unele servere dedicate. La serverele dedicate trebuie luate in considerare insa si costuri privind alte licente pentru server (de CPanel, de backup, de software).

Ai nevoie de adrese IP suplimentare?

Daca adresele IPv4 puse la dispozitia clientului cu pachetul pre-stabilit, au fost epuizate, este posibila adaugarea altor adrese IPv4. Pretul unei adrese IPv4 este de 0.70 EURO+TVA/luna, iar aceasta va fi adaugata imediat dupa achitarea integrala a facturii fiscale. Pentru achizitionarea unei adrese IPv4, te rugam sa vizitezi pagina https://rapid-server.ro/alocare-adrese-ipv4.php, adaugarea adreselor se face instant de catre sistemul nostru de plati. In cazul epuizarii adreselor IPv6, va punem la dispozitie inca 60 adrese IPv6 la pretul de 2 EURO+TVA/an.

Desigur! Toate pachetele beneficiaza de protectie Anti-DDoS layer 3/4 oferita de Voxility de pana la 1TBps. Oferim obtional, protectie contra atacurilor layer7 unui cost aditional.

Pot avansa la un alt plan?

In cazul in care, aveti nevoie de resurse suplimentare, precum spatiu de stocare, memorie RAM sau o conexiune de internet secundara pentru separarea traficului intercalat cu ceilalti clienti, puteti lua legatura cu un operator si sa va exprimati dorinta de expansiune a resurselor necesare. Dupa achitarea integrala a facturii generate de catre operator, hard disk-ul, memoria RAM sau conexiunea de internet vor fi montate imediat. Nu veti pierde nicio resursa in timpul montarii hard disk-ului si nu va afecta nicium functionalitatea serverului dedicat.

Ce spun clientii nostri

Fie ca esti foarte multumit de servicii sau ai intampinat dificultati, review-ul tau ne ajuta sa ne imbunatatim pe zi ce trece.
Feedback clientes